Uusia opettajia kevätkaudelle 2021.

Saamme tänä keväänä riveihimme jälleen vahvistusta uusista opettajista, jotka tuovat mukanaan uusia tuulia koulullemme.Anna onkin osalle jo tuttu. Hän on opettanut Caroksen parina Semba tunneilla ja nyt saamme nauttia myös hänen soolotunnistaan joka viikko!


Anna opettaa torstaisin klo 20.15 Ladies Kizombaa ja tarkemmin sanottuna Gingaa.


Ginga tarkoittaa kizombasta ja sembasta puhuttaessa vartalon liikekieltä, sekä kokonaisvaltaista asennetta tanssiessa. Gingatunneilla keskitytään tekniikkaan ja vartalon liikekieleen seuraajan näkökulmasta. Lisäksi yhdistellään askelia pienimuotoiseen soolokoreoon kizomba-, semba- tai tarraxinhamusiikkiin.

Tunti soveltuu kizombaa/sembaa tanssiville, perusteet hallitseville seuraajille, jotka haluavat parantaa tekniikkaansa ja löytää sen oman gingansa!Laura on totuttu näkemään Reggaetón Show ryhmässä energisenä ja upeana tanssijana, mutta harva tietää, että hän on erittäin kokenut ja koulutettu liikunnan ammattilainen. Laura tulee ohjaamaan paljon toivottua kehonhuoltoa, jota jokainen tanssija tarvitsee. Kehonhuolto tunti joka maanantai klo 20.15. Aivan mahtava tapa aloittaa uusi viikko!


Kehonhuoltotunnilla keskitytään kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointiin, joka tukee sekä tanssimista, että arkea. Tunnilla avataan kehon kireyksiä sekä vahvistetaan syviä tukilihaksia.

Tunnilla hyödynnetään erilaisia venyttely tekniikoita, joilla pyritään vaikuttamaan lihas-jännejärjestelmään, faskiaan sekä nivelten liikelaajuuteen. Syviä lihaksia vahvistamalla lihakset toimivat optimaalisella tavalla ja liikkeistä saadaan hallittuja.

Hyvän liikkuvuuden ja kehonhallinnan avulla tanssimisesta tulee kevyttä ja loukkaantumisriski pienenee.


Suomen hallitseva Dancehall Queen Minna "MIMZ" tuo mukanaan suositut Dancehall- sekä Female Dancehall tunnit koulullemme!

Minna monipuolinen ja intohimoinen dancehall-tanssija, yksi aktiivisimmista tanssijoista ja opettajista Suomen dancehall-skenessä. Oppinsa dancehall-tanssista ja -kulttuurista Minna on saanut alusta asti suoraan jamaikalaisilta tanssijoilta, ja kehittää jatkuvasti osaamistaan sekä Suomessa että Jamaikalla.
Jos Dancehall ei ole sinulle vielä tuttua niin tässä pieni info tästä energisestä lajista:


Dancehall on 70-80- lukujen taitteessa reggaesta kehittynyt jamaikalainen tanssi- ja musiikkikulttuuri. Dancehall-sanalla on alunperin tarkoitettu paikkaa, jossa tanssit järjestetään, ja näiden mukaan nimettiin myöhemmin myös itse musiikki- ja tanssityyli. Dancehall on sosiaalista tanssia, jossa monet liikkeet tulevat arjen asioista tai yhteiskunnan oloista, ja monelle se on paljon enemmän kuin tanssia ja musiikkia - se on myös yhteisö ja elämäntyyli.


Female Dancehall on nimensä mukaisesti dancehallin naisellinen tyyli ja Jamaikalla vain naisille tarkoitettu tanssityyli dancehall-tanssissa ja kulttuurissa. Liikkeiden painotus on naisellisuutta korostavissa liikkeissä ja syventyy lantion käytön hallintaan ja eri tekniikoihin, nimettyihin mimmiliikkeisiin (female moves) sekä erilaisiin “bootysheikkaus”-liikkeisiin.


Minnan tunnit​ maanantaisin klo 19.15 Female Dancehall 1 ja klo 20.15 Female Dancehall 2.

Torstaisin klo 17.15 Dancehall (open level).


Tätä kaikkea ja paljon muuta on siis luvassa keväällä 2021! Joko olet käynyt katsomassa koko lukujärjestyksen, jos et niin pääset siihen TÄSTÄ


Ilmoittautuminen alkeiskursseillemme on nyt käynnissä. Toimi nopeasti ja ilmoittaudu mukaan tästä! Kursseille otetaan rajallinen määrä osallistujia vallitsevasta tilanteesta johtuen.Oikein hyvää vuoden alkua kaikille!


Iloisin terveisin,

Damen Tiimi! <3