Timanttinen opettajakaartimme kasvaa syksyllä uusilla taitureilla.
Carlos Camba on Suomessa asuva Angolalainen tanssinopettaja, joka on opettanut kizombaa ja sembaa vuodesta 2014 lähtien. Carlos on saanut oppinsa useiden Angolan arvostetuimpien tanssijoiden ja opettajien kanssa. Hän matkustaakin useita kertoja vuodessa Angolaan päivittämään osaamistaan. Hän haluaa jakaa kulttuuriaan ja Angolalaisia tansseja oppilaille mahdollisimman autenttisesti.


Carlos opettaa viikottain Suomessa ja lisäksi matkustaa kuukausittain ympäri maailmaa opettamaan eri festivaaleille ja workshopeille.


Carlosin tunneilla keskitytään perusteiden vankkaan hallitsemiseen, tanssiasentoon, vartalon liikekieleen, sekä oman tyylin löytämiseen ja sen yhdistämiseen askeliin. Tarkoitus on, että kaikki oppisivat vapaata tanssia, eikä vain koreografian toistamista.


Carlosille hyvä suhde oppilaisiin on hyvin tärkeää, ja hänen tunneillaan huumori kukoistaa. ”Minä opetan kaikkia, jotka ovat halukkaita oppimaan. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, vaan kaikki ovat tervetulleita tunneilleni”, Carlos sanoo.


Odotamme syksyä jo innolla!


Iloisin terveisin,


Damen Tiimi <3