top of page

SYYSUUTISIA!

Loppusyksystä on luvassa Special tunteja Syysloma Special aikataulun muodossa, yllätysvieras sekä tietenkin bileitä.


 

YARIMA RORDIGUEZ Workshops 16.10.2022


Kuubalainen superstara Yarima Rodriguez Valenciano tulee yllätysvierailulle Suomeen ja meillä on suuri kunnia saada hänet opettamaan workshopit myös Dame Clavelle!


Yarima on Kuuban kuuluisimman tanssiryhmän Havana Rakatanin päätanssija, jonka moni tunnistaa muun muassa Havana de Primeran sekä Alain Perezin musiikkivideoilta. Hän on esiintynyt ympäri maailmaa ja osa on saattanut bongata hänet myös uusimman James Bond elokuvan tanssijattarena. Yarima on naisellisen tyylin kuningatar. Hänen tekniikkansa, käsienkäyttönsä ja ilmaisunsa on poikkeuksellisen upeaa.


On todella harvinainen tilaisuus päästä tämän tason opettajan oppiin. Nyt hän saapuu yllätysvierailulle Suomeen ja Dame Clavelle opettamaan meille kuubalaisen naisellisen liikekielen saloja!


Havana Rakatanin tyyli on maailman kuulua. Siinä yhdistyvät kuubalaisten perinnetanssien tekniikka sekä liikkeiden näyttävyys ja vaivaton toteutustapa. Tasosta riippumatta jokainen voi oppia Yarimalta ja saada omaan tanssiinsa eleganttia naisellisuutta, kaunista ilmaisua sekä ripauksen ”suurten esiintymislavojen näyttävyyttä”. Kurssit ovat avoimen tason kursseja.

Kurssit ovat nyt varattavissa varausjärjestelmästä sekä ostettavissa verkkokaupassa!WORKSHOP AIKATAULU


KLO 17-18.30

Ladies Style - Feminiinisen liikekielen salaisuudet,

käsien ja vartalon käyttö

KLO 18.30-20.00

Cabaret Rakatan Style - Näyttävä showkoreografia

Rakatan tyyliin!

Hinnat:

1 kurssi 35€

2 kurssia 65€


ILMOITTAUTUMINEN ​

Ilmoittaudu kurssille varausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisesi peruminen tulee tapahtua 24h ennen kurssin aloitusta, muuten veloitamme täyden kurssimaksun. ​

KURSSIMAKSU

Kurssi maksetaan ennakkoon verkkokaupassa tai vastaanotossa tullessa. Jos ostat kurssin koululta, saavuthan paikalle ajoissa jonon välttämiseksi.

Vastaanotto on avoinna Ma-Pe klo 17:30-20:30 sekä kurssipäivänä.

Kysymyksissä otathan meihin yhteyttä sähköpostin kautta info@dameclave.com


 

SYYSLOMA SPECIAL 17.-20.10.2022


Syyslomalla tanssitaan Special aikataulun mukaan vain 10€/tunti/hlö.


Olemme laatineet teille syysloma viikolle erityistä ohjelmaa.


Syysloman Special- tunneilla timanttiset opettajamme tarjoilevat heidän normaali repertuaarista poikkeavia tunteja. Ja oletteko huomanneet myös, että meidän upeat, Carlos & Anna, ovat Syysloma Special aikataulussa mukana? He ovat tällä hetkellä niin haluttuja opettamaan ympäri maailmaa, että sen vuoksi tällä kaudella he pystyvät tarjoamaan meille vain muutaman special tunnin ja tiiviskurssin. Nyt kannattaa ehdottomasti käyttää tämä tilaisuus hyväksi! Uutuutena myös lasten tunti Ebenin vetämänä! Tätä on toivottu, joten me toteutimme.


Katso aikataulu tästä

Edit: Uutista korjattu, aikataulussa Minnan maanantain Dancehall tuntien kellonajat sekaannuksen vuoksi oli väärin.


TASOMERKINNÄT 1 = aloittelijat / beginners (et tarvitse aiempaa kokemusta) 2 = alkeisjatko / improvers (sinulla on perusaskel hallussa) 3 = jatkotaso / intermediate (osaat perusteet hyvin) 4 = edistyneet / advanced (tunnilla keskitytään haastavampiin kuvioihin sekä musikaalisuuteen) Ei lisämerkintää = avoin taso / open level (perusteet hallussa, sopii kaikille jo tanssia harrastaneille)MAKSU JA ILMOITTAUTUMINEN

  • Mikäli maksat tunnit vastaanotossa, ilmoittaudu tunnille etukäteen varausjärjestelmän kautta. Saavu paikalle hyvissä ajoin jonon välttämiseksi.

  • Jos ostat tunnit verkosta, ilmoittautumista erikseen ei tarvita. Kerro tällöin vastaanotossa nimesi, mille tunnille olet tulossa ja näytä tosite maksetusta tunnista vastaanotto henkilölle.

  • Jos sinulla on voimassaoleva tanssikortti (5x, 10x, 20x) ja haluat maksaa sillä, se onnistuu myös. Muista myös tällöin ilmoittautua tunnille etukäteen.

  • Jos sinulla on kuukausikortti, etkä pääse syyslomalla tanssimaan, voimme tällöin siirtää kortin voimassaoloaikaa viikolla eteen päin. 


PARTY TIME!29.10.2022 HALLOWEEN FIESTA | klo 20-01 | Tanssistudio Dame Clave

Luvassa tanssiesityksiä, hyvää musiikkia ja hauskanpitoa kahdessa eri salissa!


Ohjelma:

Tanssinopetus klo 20.15 - 21.00. (Paribachata by Satu & Roynet)

Bileet klo 21-01

Showtime 22.30Ilta alkaa tuttuun tapaan Satun ja Roynetin tanssitunnilla

klo 20.15-21.00. Illan aikana nähdään upeita esityksiä ja animacioneita, sekä suoritetaan arvonta osallistujien kesken.

Tule juhlimaan kanssamme tätä hauskaa juhlaa joko pukeutuen Halloween teeman mukaisesti tai saavu paikalle häikäisevän upeana omana itsenäsi. Meille käy kaikki! Pääasia on, että pidetään hauskaa ja nautitaan yhdessäolosta ja tanssista.


  • Sisäänpääsy 10€

  • Azucarin jäsenkorttia vastaanotossa näyttämällä saat hinnasta -50%. HUOM! Muista ottaa kortti mukaan tai jos tuntuu, että et halua hukata korttiasi tässä tulee ammattilaisvinkki: ota kortistasi kuva ja näytä se vastaanotossa. Aaaaawink!;)


Kuplivat kassiin, tanssikengät jalkaan ja eikun juhlimaan! <3
KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET | BLING IT ON | 26.11.2022