top of page

SYYSLOMA SPECIAL 17.-20.10.2022

Ensi viikolla vietetään Syyslomaa ja olemme sen kunniaksi laatineet teille Special aikataulun.

Maanantaille Minnan tunteihin tuli vielä pieni muutos joten infokirje on paikallaan.TASOMERKINNÄT


Puolet tunneista on avoimen tason tunteja. Näissä tunneissa ei ole lisämerkintää ja ne sopivat kaikille joilla on perusteet jo hallussa.


1 = aloittelijat / beginners (et tarvitse aiempaa kokemusta)

2 = alkeisjatko / improvers (sinulla on perusaskel hallussa)

3 = jatkotaso / intermediate (osaat perusteet hyvin)


VARAA PAIKKASI TUNNEILLE TÄSTÄ
MAKSU JA ILMOITTAUTUMINEN

Syyslomalla tanssitaan Special aikataulun mukaan vain 10€/tunti/hlö. OSTA TUNTISI TÄSTÄ

  • Mikäli maksat tunnit vastaanotossa, ilmoittaudu tunnille etukäteen varausjärjestelmän kautta. Saavu paikalle hyvissä ajoin jonon välttämiseksi.

  • Jos ostat tunnit verkosta, ilmoittautumista erikseen ei tarvita. Kerro tällöin vastaanotossa nimesi, mille tunnille olet tulossa ja näytä tosite maksetusta tunnista vastaanotto henkilölle.

  • Jos sinulla on voimassaoleva tanssikortti (5x, 10x, 20x) ja haluat maksaa sillä, se onnistuu myös. Muista myös tällöin ilmoittautua tunnille etukäteen.

  • Jos sinulla on kuukausikortti, etkä pääse syyslomalla tanssimaan, voimme tällöin siirtää kortin voimassaoloaikaa viikolla eteen päin.MIKSI ON TÄRKEÄÄ ILMOITTAUTUA ETUKÄTEEN?

  • Tuntimuutoksista tiedotamme aina henkilökohtaisesti sähköpostilla tunnille mukaan ilmoittautuneille.

  • Ilmoittautuessasi tunnille tarkista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein, jotta tieto tavoittaa sinut varmasti.Kysymyksissä otathan meihin yhteyttä sähköpostin kautta info@dameclave.com ​

Vastaanotto on avoinna Ma-Pe klo 17:30-20:30

 


Syysloman Special- tunneilla timanttiset opettajamme tarjoilevat heidän normaali repertuaarista poikkeavia tunteja. Ja oletteko huomanneet myös, että meidän upeat, Carlos & Anna, ovat Syysloma Special aikataulussa mukana? He ovat tällä hetkellä niin haluttuja opettamaan ympäri maailmaa, että sen vuoksi tällä kaudella he pystyvät tarjoamaan meille vain muutaman special tunnin ja tiiviskurssin. Nyt kannattaa ehdottomasti käyttää tämä tilaisuus hyväksi! Uutuutena myös lasten tunti Ebenin vetämänä! Tätä on toivottu, joten me toteutimme.


Katso tästä tarkemmat tuntikuvaukset.MAANANTAI​

SALI 1

​KLO 19.15

FEMALE DANCEHALL TEKNIIKKA / Minna

Minnan tunnit eivät taatusti jätä ketään kylmäksi. Female dancehall tekniikka- tunnilla harjoitellaan nimen mukaisesti mimmidancehallin tekniikoita (näitä on esim. whine, tic toc , needle eye, dip dap) ja tehdään näistä liikkeistä sarja tunnin lopuksi . Tunnin taso on avoin eli kaikentasoiset tanssijat ovat tervetulleita!

​​

KLO 20.15

FEMALE CHOREO / Minna

Female dancehall choreo - tunnilla tehdään koreografia käyttäen osaksi ekalla tunnilla harjoiteltuja tekniikoita ja liikkeitä yhdistäen mimmistepseihin (female moves) . Taso on tunnilla avoin ja toimii esimerkiksi hyvin tutustumiskertana koreografia-tuntien maailmaan Female dancehall alkeet-tunnin kävijöille. Jatkotason oppilaat ovat tietysti myös hyvin tervetulleita.


SALI 2

KLO 18.15

PARIKIZOMBA FUSION 1-2 / Roynet & Satu

Tämä tunti on tarkoitettu tanssijoille, joilla kizomban perusteet on jo hallussa!

Nimensä mukaisesti Kizomba Fusion on Kizombaan pohjautuva tanssi, johon on fuusioitu vaikutteita eri tanssilajeista, esimerkiksi argentiinalaisesta tangosta. Samalla kun perustanssi pohjautuu edelleen kizombaan, R'n'B- ja pop-musiikki inspiroi tulkitsemaan musiikkia eri tavoin, mm. askelten tempo vaihteluilla eli haetaan nyanssia, leikitellään eri tasojen, otteiden ja etäisyyksien kanssa.

Tällä tunnilla keskitytään helpohkoihin kuvioihin, jotka on helppo muistaa sosiaalitanssissa, sekä tietenkin pidetään hauskaa. Tervetuloa hauskanpitoon Satun ja Roynetin kanssa!

KLO 19.15

PARIKIZOMBA FUSION 2-3 / Roynet & Satu

Tällä tunnilla siirrytään hieman haastavampiin kuvioihin. Tunti on tarkoitettu tanssijoille, joilla kizomban perusteet on jo hyvin hallussa. Näin voit keskittyä täysin rinnoin itse tanssiin eikä sinun tarvitse miettiä perusteita.

Tervetuloa!

TIISTAI

SALI 1

​KLO 18.15

KIDS AFRO DANCE / Eben

Afro Dance tunnilla pääset tutustumaan useampaan eri tyylilajiin eri Afrikan maista.

Tällä tunnilla lapset opettelevat afrolle tyypillisiä liikkeitä sekä rytmiä hauskalla ja leikkisällä tavalla. Kaikki lapset ovat lämpimästi tervetulleita riippumatta onko kokemusta Afro lajeista vai ei.

KLO 19.15

AFRO DANCE / Eben

Ebenin on tunnit ovat täynnä energiaa ja iloista meininkiä! Afro Dance tunnilla pääset tutustumaan useampaan eri tyylilajiin eri Afrikan maista. Samalla tietenkin on hyvä pitää hauskaa ja irrotella oikein kunnolla ammattitaitoisen ja innostavan opettajan johdolla.

Hyvää musiikkia, iloa ja naurua ja tanssia. Mitä sitä ihminen muuta kaipaa!

SALI 2

KLO 18.15

RUEDA 1-2 / Roberto

Tämä on kuubalaista parisalsaa aidoimmillaan. Ruedassa jokaisella kuviolla on oma nimensä, jotka voivat olla humoristisiakin. Rueda on nimenomaan hauskanpitoa ja sitä tanssitaan perinteisesti piirissä, jossa opettaja johtaa ja muut seuraavat käskyjä. Parit vaihtuvat ja meno on vauhdikasta.

Tämä alkeistason tunti ja sopii sinulle, jolla on salsan perusteet jo hallussa, mutta piirissä tanssiminen ei ole sinulle vielä niin tuttua. Tunnille ei tarvitse omaa paria.


​​

KLO 19.15

PARIBACHATA 2 / Roberto

Bachata tanssi on alunperin kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta.

Tanssi on saavuttanut suuren suosion suomessa sekä maailmalla ja salsan tavoin sitä tanssitaan nykyisin monella eri tyylillä.

Musiikki on tasajakoista ja moni kokeekin bachatan rytmiikan helposti omaksuttavaksi. Bachata on täynnä tunnetta! Bachatamusiikki, niin kuin tanssikin, on pehmeää ja melodista, joka antaa mahdollisuuden rikkaaseen askel- ja vartalotyylittelyyn.