Syksyn viimeiset kurssit sekä infoa kevätkaudesta 2022Tämän syksyn aikana olemme saaneet nauttia ennätys määrän upeista tiiviskursseista niin koulun omien, kuin vierailevienkin opettajien johdolla. Joulukuun Special tiivarit ovat käynnissä ja viimeinen viikko pyörähtää käyntiin tänään. Meillä on teille myös pieni yllätys. Luet siitä kohta.

Uutisen loppupuolella tärkeää infoa kevätkaudesta 2022JOULUKUUN SPECIAL


Katso Joulukuun Special aikataulut TÄSTÄ.


 


SYKSYN VIIMEINEN TIIVARI YLLÄTYS TULEE TÄSSÄ!

SU 19.12.2021 Hinnat: 1 kurssi 25€ 2 kurssia 45€ Klo 13.00-14.30 Heels Technique & Choreo (beg/int) - MARTA Klo 14.45-16.15 Heels & Commercial collab (open level) - MARTA&DRAKOHEELS TECHNIQUE & CHOREO (BEG/INT)​ ​ Kurssi on suunnattu kaikille aloittelijoille ja sopii loistavasti myös jo tanssineille, jotka haluavat kehittää tanssiaan sekä löytää uutta inspiraatiota. ​ Tälle kurssille korot mukaan, koska tekniikan oppii parhaiten korkokenkien kanssa. Ensimmäiset 25min tunnin alusta kuitenkin ollaan ilman korkoja.

Kurssin opetuskieli on englanti


.

HEELS & COMMERCIAL COLLAB (OPEN LEVEL)​ ​ Nämä kaksi upeaa ja ammattitaitoista opettajaa tarjoilevat yhdessä unohtumattoman elämyksen Heels & Commercial Collab workshopin muodossa. Tällä kurssilla korot ovat vapaaehtoiset. Tunnin koreografian voi myös opetella tanssitennareissa ja lopuksi vaihtaa korot jalkaan. Luvassa vauhdikas ja varmasti mieleenpainuva elämys! Kurssin opetuskieli on englanti.MARTA​ ​ Dancest Studion (Helsinki) perustaja Marta Jortis on virolainen tanssija, koreografi sekä tanssinopettaja. Marta on entinen kilpatanssija ja hän on opiskellut erilaisia tanssityylejä ympäri maailmaa - LA, New York, Venäjä, Espanja, jne. Hänen päälajinaan on Heels, mutta hän opettaa myös muita lajeja mm. Commercial, Latin, Show, Reggaetón sekä muita tanssilajeja.


DRAKO ​ Drako on tanssija, koreografi ja ohjaaja Panamasta. Yli 20 vuoden tanssikokemuksensa aikana hän on työskennellyt eri kansainvälisten artistien kanssa, kuten Ozuna, Nigga, Makano, La Factoria, Belinda, Delaghetto, Jowell & Randy ja monia muuta. Hän on ollut erikoisvieraana, koreografina ja tuomarina televisiossa useissa tanssiohjelmissa Ecuadorissa, Panamassa, Yhdysvalloissa sekä Meksikossa. Hän on pitänyt workshoppeja ja häntä on pyydetty tuomaroimaan tanssikilpailuja sellaisissa maissa kuin Kolumbia, Costa Rica, Ecuador, USA, Bolivia, Salvador, Dominikaaninen tasavalta, Chile, Argentiina, Brasilia, Peru, Meksiko, Espanja ja monia muita. Hän on opettanut workshoppeja Pohjois-Amerikassa, Keski-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa. Hänen workshoppinsa All Dance World Orlandossa olivat valtava menestys ja niillä oli satoja osallistujilla. ​ Hän on tanssinut monissa suurissa tapahtumissa, kuten Latin Grammys, Billboards, Premios Juventud, Premios Tele Hit jne. ​


****** ​ Olemme huomioineet voimassa olevat rajoitukset ja oppilasmäärä on rajattu. Kurssit täyttyvät varausjärjestyksessä, joten toimi nopeasti. ​ Kurssi maksetaan joko verkkokaupassa tai vastaanotossa tullessa. Verkkokaupassa maksaminen ei pois sulje ilmoittautumisvelvoitetta varausjärjestelmän kautta.

Peruutusehdot:

​ Mikäli et pääsekään varaamallesi kurssille, sinun tulee perua osallistumisesi varausjärjestelmän kautta 24h ennen kurssin alkua, muutoin veloitamme täyden kurssikohtaisen maksun (25€). Huomaa, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, ilmoittaudu ensin varausjärjestelmän kautta ja ota sen jälkeen yhteyttä sähköpostitse info@dameclave.com Muista liittyä postituslistallemme, niin pysyt menossa mukana. ​

 

KEVÄT 2022KEVÄÄN AIKATAULU ON NYT VIIMEISTELTY


Kevään 2022 aikataulun löydät nettisivuiltamme ja paikat tunneille tulevat varattaviksi keskiviikkona 15.12. varausjärjestelmästämme.ALKEISKURSSIT:


Maanantaisin klo 16:15 Bachata Ladies 1 / Satu - 10.1.-31.1. (4n viikon kurssi)

Maanantaisin klo 18:15 Parikizomba ja Semba 1 / Mirka & Pekka 10.1.-28.2. (8n viikon kurssi)

Tiistaisin klo 17:15 Salsa Ladies 1 / Angelina - 11.1.-15.2. (6n viikon kurssi)

Tiistaisin klo 18:15 Reggaetón 1 / Angelina - 11.1.-15.2. (6n viikon kurssi)

Torstaisin klo 17:15 Afro Cuban 1 / Julio - 13.1.-17.2. (6n viikon kurssi)

Sunnuntaisin klo 13:00-14:30 Paribachata alkeet / Satu & Roynet 6.2-27.2. (4n viikon kurssi)

Sunnuntaisin klo 14:30-16:00 Parisalsa alkeet / Satu & Roynet 6.2-27.2. (4n viikon kurssi)


TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ


Kevätkausi 2022 10.1.-29.5.2022

Kokeiluviikko 10-16.1.2022 (kaikki tunnit 5€/kpl, paitsi Showryhmät)

Pidämme talvilomalla tunnit normaalisti 21-25.2.2022.

Pääsiäismaanantaina ei tunteja 18.4.

Kevätkauden päätösbileet La 28.5.


KOKEILUVIIKKO 10 - 16.1. 2022


Kokeiluviikolla sinulla on mahdollisuus tutustua kaikille tunneillemme, myös alkeiskursseille, 5€/tunti. Ainoana poikkeuksena Showryhmät.

Varaa paikkasi tunnille varausjärjestelmämme kautta.

Tunnit täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

Vielä ei ole varmaa tietoa kevään rajoituksista, mutta tällä hetkellä tunneille otetaan kokoontumisrajoitusten mukainen määrä.


Kokeiluviikolla kaikkien tuntien (paitsi Showryhmät) tututstumistunnit ovat normaalin aikataulun mukaisesti, poikkeuksena sunnuntain Paribachata alkeet klo 13-14 sekä Parisalsa alkeet klo 14-15.


Peruutusehdot:

Varattu tunti tulee perua 8h ennen tunnin alkua, jotta tilalle ehtii jonosta seuraava. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin eikä jonosta ehditä ottaa seuraavaa, tulee tämä varaus maksaa kaikesta huolimatta täysimääräisenä (5€).Odotamme kevätkautta innolla. Tervetuloa tanssimaan!