Päivitetty suunnitelma syksyn suhteen.


Pyrimme pitämään tässä vaiheessa aikataulun mahdollisimman muuttumattomana.


Korvanappiimme juuri saaman tiedon mukaan koronaryrkki kokoontuu tiistaisin, joten seuraamme tiedotusta asian tiimoilta. Noudatamme siis koronanyrkin alueellisia ohjeita. Ajankohtaista tietoa Pirkanmaan tilanteesta pääset seuraamaan TÄSTÄ.


Maskien käytössä tulemme noudattamaan viranomaisten tämän hetkistä ohjeistusta eli voimassa on vahva maskisuositus tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen on mahdotonta, mutta käyttöpakkoa ei ole. Annamme myös erittäin vahvan suosituksen KORONAVILKKU sovelluksen käyttöön ottamisesta. Sovelluksesta saat parhaan hyödyn kun pidät kännykkää mukanasi myös tanssisalissa, esimerkiksi laukussa.


TÄSSÄ SYKSYN PÄIVITETTY SUUNNITELMA LUKUJÄRJESTYKSEN OSALTA:

PLAN A = Tanssitaan mahdollisimman normaalisti PLAN B = Ainoastaan soolotunteja PLAN C = Vain Online- tunteja

OHJEISTUS PARITUNNEILLE:

  • Tunneille on mahdollista tulla yksin tai parin kanssa. Voit siis osallistua parin vaihtoon, tai tanssia vain oman parisi kanssa. Kaikki opettajat eivät myöskään osallistu parinvaihtoon.

  • Maskin käyttö tunnilla on vapaaehtoista

  • Jos sinulla ei ole omaa paria, olemme perustaneet tähän tarkoitukseen oman Facebook ryhmän (Damen oma Tanssi Tinderi), joka helpottaa sinua löytämään itsellesi tanssiparin. Facebook ryhmään pääset tästä.

Muistuttaisimme vielä oppilaitamme turvaväleistä. Pyritään pitämään koulun tiloissa kunnon väli toiseen. Tanssisaleihin ei myöskään mennä ennen edellisen tunnin päättymistä. Noudatetaan ajatusta: ensin salista edelliset ulos, sitten vasta seuraavat sisään. Pysykää terveenä!


- Damen Tiimi <3