Käytä tilaisuus hyväksesi ja kehitä itseäsi!

Koska tilanne on tänä syksynä erittäin poikkeuksellinen sen suhteen, että Covid-19 tilannetta on mahdoton arvioida etukäteen, olemme pohtineet asioita mahdollisimman monelta kantilta niin, että voimme tanssia syksyllä yhdessä vastuullisesti. Olemme laatineet kolme eri "sotasuunnitelmaa" ja tilanteen mukaan noudatamme siihen hetkeen sopivaa protokollaa. Eli aikataulu saattaa muuttua kesken kauden, mikäli tartuntatautitilanne sitä vaatii.
Olemme keksineet positiivisen lähestymistavan käsitellä aihetta. Dame Clave on ollut tähän asti pääasiassa paritanssikoulu ja näihin tunteihin olemmekin panostaneet, mutta kuten olemme huomanneet, mikään ei ole nykypäivänä niin varmaa kuin epävarmuus. Joten mikäli tilanteet äityvät haastaviksi, olemme suunnitelleet asiat niin, että jokaisella on mahdollisuus tällöin keskittyä itsensä kehittämiseen.Myös sosiaalitansseissa on lopulta kaksi yksilöä, jotka muodostavat parin ja mikä onkaan

parempi tapa hyödyntää aikaa kuin itsensä kehittäminen!


TÄSSÄ PÄIVITETTY SUUNNITELMA SYKSYN OSALTA:

PLAN A = Rokataan täysillä ( korona pysyy suomessa hallinnassa ) PLAN B = Ei parinvaihtoa ( korona tartunnat nousevat merkittävästi ) PLAN C = Ainoastaan soolotunteja ( opettajamuutokset mahdollisia, jos liikkumisrajoitukset kaupunkien välillä astuvat voimaan )


Ja tämä Plan C on se, jolloin tartumme hetkeen ja kehitämme itseämme. Olemme laatineet lukujärjestyksen nimenomaan sitä silmällä pitäen, että sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi tanssijana ja sitten kun pääsemme jälleen pariutumaan, niin sinun taitosi ovat hypänneet askeleen eteenpäin! Nerokasta eikö?

​​

Miten sitten toimimme koululla?

Tehostamme omasta puolestamme siivousta ja desinfioimme aktiivisesti usein kosketeltavia pintoja. Ja toivomme puolestamme sinulta seuraavia toimenpiteitä:

  1. Tulet tanssikoululle vain täysin terveenä.

  2. Tulet paikalle aikaisintaan 15 minuuttia ennen treenin alkua ja poistut tanssikoululta, kun olet valmis. (Näin vältämme ruuhkat ja sen, että on liian monta samassa tilassa samaan aikaan, emme siis ole häätämässä teitä mihinkään, turvallisuus ensin.).

  3. Käytät käsidesiä saapuessasi tanssikoululle ja lähtiessäsi tanssikoululta.

  4. Peset kätesi hyvin (väh. 20 sekuntia saippualla lämpimällä vedellä) ennen ja jälkeen tuntia.

- Damen Tiimi <3