Joulukuussa tapahtuu!

Joulukuussa on luvassa jälleen huikeat Joulukuun Special tunnit, Matiné Party, Lasten Pikkujoulu Rieha sekä tietenkin kauden päättäjäisbileet, BLING IT ON!


 
Joulukuun Special on jälleen täällä! Kolme viikkoa upeita tanssitunteja ja takuuvarmaa hauskanpitoa. Voit ostaa jokaisen tunnin erikseen tai valita Special passin, jolla sinulla on pääsy kaikille tunneille.

Tarjous on voimassa 9.11.-23.11.2022.

Jos sinulla on voimassa oleva 5X, 10X tai 20X kortti ja haluat maksaa sillä, sekin onnistuu. ​ ​ HINNASTO ​ 60min = 10€/ 1 rasti 75min 12€ / 1 rasti 90min = 15€ / 2 rastia Special pass = 110€ Tarjouksessa NYT 89€
MAKSU JA ILMOITTAUTUMINEN

  • Mikäli maksat tunnit vastaanotossa, ilmoittaudu tunnille etukäteen varausjärjestelmän kautta.

  • Jos ostat tunnit verkosta, ilmoittautumista erikseen ei tarvita. Kerro tällöin vastaanotossa nimesi ja mille tunnille olet tulossa. Saavu paikalle hyvissä ajoin jonon välttämiseksi.TASOMERKINNÄT


Aikatauluun on merkitty kunkin tunnin kohdalle mitä tasoa tunti on. Tunnit missä ei ole lisämerkintää, ovat avointa tasoa, joka sopii kaikille joilla on perusteet kyseisestä lajista hallussa. 1 = aloittelijat / beginners (et tarvitse aiempaa kokemusta) 2 = alkeisjatko / improvers (sinulla on perusaskel hallussa) 3 = jatkotaso / intermediate (osaat perusteet hyvin) 4 = edistyneet / advanced (tunnilla keskitytään haastavampiin kuvioihin sekä musikaalisuuteen)Katso alta kaikki Joulukuun Speciaalin aikataulut.

Tunnit ovat nyt myynnissä verkkokaupassa sekä varattavissa varausjärjestelmästämme.

VIIKKO 1VIIKKO 2VIIKKO 3Joulukuun Specialissa tuttujen opettajien lisäksi on vierailevia tähtiä mm. José Mesa, Anna Kuparinen (Cubarina), Tatjana & Juri sekä Mauricio & Miranna. Myös Mailevis Ortega on jälleen mukana tuomassa oman upean mausteensa Special tarjontaan.


Käy katsomassa Joulukuun Special sivulta tarkemmat tuntikohtaiset kuvaukset sekä tarkemmat tiedot upeista vierailevista opettajistamme.
Joulukuun Specialissa on myös muutama erikoisuus tanssituntien lisäksi.


PERJANTAI 9.12.

LET'S HAVE A DINNER TOGETHER!

Menemme halukkaiden kesken illalliselle ravintolaan ja sen jälkeen yhdessä bailaamaan Azucarin Pikkujoulusalsoihin! Yhdessäoloa, hauskanpitoa ja tanssibileet. Kuulostaa suunnitelmalta!


Illallisen sekä bileet jokainen maksaa itse.SUNNUNTAI 11.12.


MATINE PARTY

Tanssistudio Dame Clave

Bileet 16:00-19:00

Hinta: 5€

Dj Alafia

Klo 16:00-16:30

PARIBACHATA OPETUS / Satu & Roynet


Aina on aikaa bileille! Dame Claven suositut Matine Partyt joulun alla ovat jo muodostuneet perinteeksi. Tule nauttimaan hyvästä fiiliksestä, musiikista ja tietenkin tanssista!SUNNUNTAI 18.12.

Klo 13:00-16:00

LASTEN PIKKUJOULU RIEHA

Hinta: 10€ / lapsi (aikuinen pääsee ilmaiseksi)

Järjestämme ensimmäistä kertaa lapsille pikkujoulu riehan. Luvassa on temppurataa, discoilua, pientä herkkua ja tietenkin Joulupukki apulaisineen ovat paikalla ottamassa lasten toiveita vastaan.Jos sinulla on kysyttävää, laita sähköpostia info@dameclave.com
 


BLING IT ON


Lauantaina 26.11.2022

Bileet klo 20 - 01

Showtime 22.30

Hinta: 12€ / hlö (Azucar jäsenkorttia näyttämällä -50%)

Bilelippu on nyt myynnissä verkkokaupassa! Tästä pääset ostoksille!

Kauden päättäjäisiä juhlitaan tanssikoululla marraskuun lopulla. Luvassa on upeita ennen näkemättömiä esityksiä, animacioneita sekä yhdessäoloa ja tanssia! Luodaan yhdessä valoa keskelle pimeyttä ja bailataan parhaimmissamme. Tanssi on se mikä meitä yhdistää ja pitää meidät yhdessä.


Ilman teitä ei olisi meitä, joten lämpimästi tervetuloa juhlimaan onnistunutta syyskautta!Iloisin tanssiterveisin,