top of page

Joko katsoit tulevat kurssit?

Ota tästä päivämäärät talteen ja varaa itsellesi paikka haluamillesi kursseille! Kurssit ovat myynnissä verkkokaupassa sekä tanssikoululla. Tulossa Toukokuussa myös bileet, Dame Fiesta.

Uutisen lopussa asiaa myös uudistuneesta kuvauskäytännöstä.


 

HUHTIKUU

  • Torstaisin klo 19.15-20.30 Parikizomba & Semba 1 / Anna & Carlos 21.4.-26.5. (6:n viikon kurssi) 85€

  • Torstaisin klo 16.15-17.10 Reggaetónin Perusteet / Laura 22.4-13.5. (4:n viikon kurssi) 49€

  • Tiistaisin klo 19.15-20.10 Bachata Soolo 1 / Satu 26.4 - 17.5. (4n viikon kurssi) 49€

TOUKOKUU

  • Tiistaisin klo 17:15 Salsa Ladies 1 / Angelina 10.5.-14.6. (6n viikon kurssi) 69€

  • Tiistaisin klo 18.15 Reggaetón 2 (alkeisjatko) / Angelina 10.-31.5. (4n viikon kurssi) 49€


​Näistä pääset lukemaan lisää TÄSTÄ.


 

TIIVISKURSSEJA


CABARET (4:n viikon tiiviskurssi)

Soolokurssi


Keskiviikkoisin 20.4.-11.5.2022

Klo 19.15-20.30 (75min.)

Opettaja: Soca

Hinta: 59€


CABARET eli kuubalainen showtanssi.

Soca on erikoistunut Cabaret- tyylilajiin ja hänen tuntinsa ovatkin tyylipuhdasta kuubalaista Cabareta, eleganttia sekä sensuellia. Kurssilla tehdään yksi koreografia ja keskitytään siihen liittyviin tekniikoihin.

Cabaretin liikekieli on näyttävää ja kurssilla kiinnitetäänkin koreografian lisäksi enemmän huomiota esimerkiksi pään ja käsien asentoihin, sekä näitä harjoitellaan erikseen.

Tällä kurssilla suositellaan olevan salsan perusteet hyvin hallussa.

Ilmoittaudu kurssille varausjärjestelmämme kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisesi peruminen tulee tapahtua 24h ennen kurssin aloitusta, muuten veloitamme täyden kurssimaksun.

Kurssi maksetaan ennakkoon verkkokaupassa tai vastaanotossa tullessa.

Vastaanotto on avoinna Ma-To klo 16-21 ja Su klo 13-15.45.


Tervetuloa kurssille!


 

LADIES WEEKEND Soolokurssit Lauantaina 23.4.2022 Bachata Ladies Basics klo 12.00-13.30 / Satu Spins And Turns klo 13.45-15.15 / Angelina Hinnat: Early Bird tarjous voimassa 28.3.-3.4.2022 1 Kurssi 20€ (normaalisti 25€) 2 Kurssia 40€ (normaalisti 50€)


BACHATA LADIES BASICS Soolokurssi Lauantaina 23.4.2022 Klo 12.00-13.30 Opettaja: Satu ​ ​ Haaveiletko Bachata tunneista? Tämä on juuri sinulle! Tällä kurssilla opetellaan Bachatan alkeet ihanan Satun johdolla. Heittäydy pehmeiden rytmien vietäväksi ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin jälkeen omaat tarvittavat taidot osallistumaan Bachata Ladies- viikkotunnille. Kurssi maksetaan joko verkkokaupassa tai vastaanotossa tullessa. ​ Kysymyksissä otathan meihin yhteyttä sähköpostin kautta info@dameclave.com Tervetuloa kurssille <3 ​ ​ ************************************************** ​ SPINS AND TURNS Soolokurssi ​ Lauantaina 23.4.2022 Klo 13.45-15.15 Opettaja: Angelina ​ Tuottaako tanssiessa pyöriminen ja ympärimenot haastetta? Löytyykö spotti vai löytyykö jotain muuta? Tällä kurssilla keskitymme spotin hakemiseen erilaisten harjoitusten avulla. Angelinan rento opetustyyli ja hauskanpitoon panostaminen tekee oppimisesta hauskaa. ​ Voit osallistua kurssille tanssitennareissa tai vaikka korkokengissä jos niin haluat. Teemme kurssilla myös koreografiaa, jotta ei menisi pelkäksi pyörimiseksi. ​ Kurssi maksetaan joko verkkokaupassa tai vastaanotossa tullessa. Huom! Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Ilmoittautumisten minimimäärä täytyy täyttyä 18.4. mennessä, jotta kurssit toteutuvat. ​ Kysymyksissä otathan meihin yhteyttä sähköpostin kautta info@dameclave.com ​ Tervetuloa kurssille! <3


 

KOROILLA TANSSIMISEN ABC

Soolokurssi

Lauantaina 7.5.2022 Klo 13-14.30 (90min.) Opettaja: Angelina Hinnat: 25€

Yleisön pyynnöstä koroilla tanssimisen ABC -kurssi tulee jälleen! ​ Jännittääkö koroilla tanssiminen. Ei hätää, tällä kurssilla harjoittelemme koroilla kävelyä sekä tanssimista. Kurssilla tehdää myös lyhyt koreografia, jossa yhdistellään heels- ja show elementtejä. Angelinan tunneilla on rento fiilis ja ennen kaikkea pidetään hauskaa! Jalkaan kannattaa valita korot, jotka tukevat nilkkaa ja tuntuvat mahdollisimman mukavalta. Pidäthän huolen, että koroista ei jää jälkiä lattiaan. Tanssiin tarkoitetut kengät ovat tähän turvallisin vaihtoehto (säämiskä pohja). Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta koroilla tanssimisesta kannattaa valita kengät, joissa on noin 5cm korko. Se ei ole liian korkea, mutta vartalon asento muuttuu jo sen verran, että saat tuntuman miten korot vaikuttavat tanssiasentoon sekä askellukseen. ​ Ilmoittaudu kurssille varausjärjestelmämme kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisesi peruminen tulee tapahtua 24h ennen kurssin aloitusta, muuten veloitamme täyden kurssimaksun. Kurssi maksetaan ennakkoon verkkokaupassa tai vastaanotossa tullessa. Vastaanotto on avoinna Ma-To klo 16-21 ja Su klo 13-15.45. ​ Kysymyksissä otathan meihin yhteyttä sähköpostin kautta info@dameclave.com Tervetuloa kurssille <3
 DAME FIESTA Salsa | Bachata | Kizomba | Semba Lauantaina 14.5. PARTY klo 20-01 Tanssistudio Dame Clave Sisäänpääsy bileisiin 8€ 2 salia Dj Alafia & Virgula 8€


Toukokuussa bailataan! Meillä on tuttuun tapaan käytössä on kaksi salia, joista toisessa soi Salsa & Bachata ja toisessa Kizomba & Semba. Illan aikana nähdään myös animaatioita joita et halua missata! Tanssilattia lämmitellään Satun ja Roynetin kanssa Merengue tunnilla klo 20.15-21.00 (open level) ja siitä jatketaan iltaa yhdessä tanssien ja hauskaa pitäen! ​ Salsa & Bachata salista vastaa DJ Alafia sekä Kizomba & Semba salissa kansaa tanssittaa upea Virgula. ​ Pue päällesi parhaat bile vaatteet, nappaa mukaan kuohuvaa ja tule nauttimaan illasta. ​Tervetuloa bileisiin! <3

 


UUDISTUNUT KUVAUSKÄYTÄNTÖ

📸 Tunteja tullaan videokuvaamaan aiempaa harvemmin.

📸 Kun tuntia ollaan tulossa kuvaamaan, tapahtuu se tunnin päättymisen jälkeen heidän kanssaan, jotka haluavat videolle jäädä.

💛 Näin varmistamme kaikille mukavan tanssielämyksen sekä tasapuolisen tanssirauhan.

Dame Clave haluaa kiittää kaikkia palautteen antajia 💛 Arvostamme vaivannäköänne ja toivomme saavamme palautetta jatkossakin. Tahdomme, että jokaiselle on hyvä olla koulullamme ja kehitämme toimintaamme mielellämme mahdollisuuksien mukaan.

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja tervetuloa tanssimaan!


Iloisin terveisin,