Uutta infoa tanssikorttien korvaamisesta
Moi kaikille!


Olemme saaneet viime päivänä paljon yhteydenottoja asiakkailtamme käyttämättömiä tanssikortteja koskien. Pieni päivitys on siis tarpeen.


Vallitseva tilanne on haastava meille kaikille, osalle vielä hankalampi kuin toisille. Haluamme mahdollisuuksiemme mukaan tietenkin tulla teitä vastaan ja hyvittää menetetyt tanssitunnit kullekin kohtuullisella tavalla.Osa asiakkaistamme, joilla siihen on mahdollisuus, ovat viestineet myös vahvaa halua tukea toimintaamme taloudellisesti vaikeana aikana. Annamme toki siihenkin mahdollisuuden ja arvostamme sitä suuresti.


Tarjoamme uudella Solidtango nimisellä videoalustalla online tanssitunteja 23.4.2020 lähtien. Olemme halunneet tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta materiaalia ja päässeet työskentelemään video-alan ammattilaisten, Angelina Wivolinin ja Mikko Karsiston kanssa. Olemme innoissamme lopputuloksesta.


Online tanssin maailmaan pääsee osoitteessa: https://dameclave.solidtango.com/


HUOM! Materiaalin käyttö edellyttää ilmaista rekisteröitymistä sivuille.


Tarjonnassa on seuraavia kanavavaihtoehtoja:


KORVAUSKANAVA

Kaikki halukkaat tanssikortin omistajat voivat halutessaan korvata menetetyt tanssitunnit ilmoittautumalla sähköpostitse Korvauskanavan käyttäjäksi. Koko kanavan sisältö, olemassa olevat ja viikottain tulevat uudet tunnit, myös livetunnit, ovat käytettävissä Korvauskanavalla 12.7.2020 asti. Emme erikseen valvo online tunteihin käytettyjä tanssikertoja. Omantunnon mukaan voi korttikertojen huvetessa, ja halutessaan, siirtyä maksullisiin palveluihin.


KUUKAUSIKANAVA 34,90 €/kk

Sama sisältö kuin Korvauskanavalla, eli kaikki olemassa olevat ja viikottain tulevat uudet tunnit ja livetunnit, mutta maksulliseen kuukausihintaan. Kuukausikanava voimassa toistaiseksi. Irtisanoa voi milloin vain, kanava on käytössä aina veloitetun kuukauden loppuun asti.


YKSITTÄISET ONLINE TUNNIT 12,90€

Tuntien kesto 45 minuuttia. Tunti on oston jälkeen vapaasti tanssitavissa useaan kertaan.


YKSITTÄISET LIVE-TUNNIT 15,00€

Tunti koostuu 50 minuutista tanssia ja 10min kysymyksiä, kuulumisia ja vastauksia. Livet tallennetaan ja ovat tanssittavissa useaan kertaan.


Online kanavalla on toistaiseksi tarjonnassa ainoastaan Satun ja Roynetin opettamia tunteja. Tuntien tasoihin mahtuu avoimesta tasosta edistyneisiin. Satun ja Roynetin tyylille uskollisena, haastetta on kaikissa tasoissa sopivasti. Otamme mielellämme asiakkaiden toiveita vastaan, jotta pystymme tarjoamaan mahdollisimman laajasti eri tunteja oman osaamisalueemme puitteissa. Kuvaamme kanavalle viikottain uutta materiaalia.


Toistaiseksi emme online palvelun kautta pysty toteuttamaan koko lukujärjestyksemme tarjontaa, eikä virtuaaliopetus toki ole sama asia kuin lähiopetus. Ymmärrämme, mikäli asiakas haluaa korvata menetetyt tunnit muulla tavoin.


Alla esimerkkejä vaihtoehdoista:


SHOWRYHMÄT:

Aloitamme ensi kaudella uudelleen alusta. Jatkamme mahdollisesti kuitenkin samoilla koreografioilla, mutta mukaan saa tulla myös uusia oppilaita. Showryhmän jo kertaalleen maksaneiden ei tarvitse ensi kaudella enää maksaa. Jos showryhmään ei ole ensi syksynä enään halukkuutta/ mahdollisuutta osallistua, voimme korvata menetetyn loppukevään tunnit Korvauskanavan muodossa tai vaihtoehtoisesti korvata tunteja muilla ensi syksyn tunneilla.


ALKEISRYHMÄT:

Meillä on juuri valmistunut uusi parisalsan kokonainen online alkeiskurssi. Parisalsan, ja miksi ei muillekin alkeisryhmäläisille, tarjoamme mielellämme korvauksena kyseisen online kurssin. Muut korvaus vaihtoehdot ovat liittyminen Korvauskanavalle tai esimerkiksi lähiopetuksen uusiminen ensi kaudella.


Tulemme ehdottomasti vastaan myös kausi-, kk- ja kertakortin omistajia, mikäli toiveena on Korvauskanavan sijaan lähiopetus syyskaudella. Pystymme esimerkiksi pidentämään korttien voimassaoloaikoja pidemmälle syksyyn.


Olemme saaneet paljon sähköpostiviestejä, emmekä ole vielä kaikille vastanneet. Tulemme vielä vastaamaan kaikille meille jo viestittäneille, ja tarkistamme jokaisen kanssa vielä erikseen toiveenne korvausten suhteen. Mikäli, ette ole meihin vielä ollut yhteydessä, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@dameclave.com ja kertomaan tanssikorttinne tilanteen ja toiveenne korvauksen suhteen.


Iloisin terveisin,


Damen Tiimi <3