Ensiviikolla vietetään kaveriviikkoa!KAVERIVIIKKO 14-17.2.2022


Tarjoa ystävällesi hyvää mieltä ja tuo hänet ilmaiseksi tanssimaan. Tämän on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus, löytää uusi lempilaji ja mikäs sen parempaa, kuin kaverin kanssa!


Ystäväsi voi tulla kaveriviikon aikana kokeilemaan niin montaa tuntia kuin haluaa (poikkeuksena showryhmät ja alkeiskurssit). Meillä on käytössä varausjärjestelmä, jonka kautta kaikille tunneille ilmoittaudutaan etukäteen. Näin voit varmistaa, että mahdut haluamallesi tunnille.


Ilmoittautumaan pääsee TÄSTÄ


Jos ystäväsi haluaa tulla kokeilemaan tanssituntia, joka on jatkotason/edistyneiden tunti, hänellä on hyvä olla jo jotain kokemusta tanssista, jotta itse tunnista saa eniten irti. Erityisesti paritunneilla tämä kannattaa ottaa huomioon.


WIN/WIN


Jos tanssikärpänen puraisee kokeilun jälkeen ja kaverisi ostaa tanssikortin, sekä sinä että kaverisi saatte tanssikortista -10% alennusta. Tämä tarjous annetaan ainoastaan tanssikoululta ostetuista tanssikorteista ja jos ystäväsi on uusi koulullamme. Tarjous on voimassa 14-20.2.2022.
GIVEAWAY


Järjestämme jälleen Giveawayn ja arvonta tapahtuu Instagramissa sekä Facebookissa.


Ohjeet:

Tägää Giveaway kuvan alle kommenttikenttään kaikki ystäväsi keiden kanssa haluaisit tulla tanssimaan. Arvomme sinulle ja ystävällesi Kokeilupassin, arvo 35€.


Kokeilupassi on voimassa 1 viikon passin luovutuksesta ja on henkilökohtainen. Sinulla on mahdollisuus käydä viikon ajan kokeilemassa niin monella tunnilla kuin haluat. Kaikille tanssitunneille on ilmoittauduttava varausjärjestelmämme kautta - TÄSTÄ


Suoritamme kaksi arvontaa, yhden Instagramissa sekä yhden Facebookin puolella. Voittajat arvotaan Lauantaina 12.2. klo 15. Julkaisemme voittajat kuvan yhteyteen sekä ilmoitamme heille henkilökohtaisesti yksityisviestillä.Käy katsomassa aikataulumme tästä - AIKATAULU
TERVETULOA TANSSIMAAN!