BLACK WEEKEND 25.-27.11.2022

Anna tanssia lahjaksi!

Tänä vuonna Tanssistudio Dame Clave lahjoittaa jokaista ostettua lahjakorttia kohden vastaavan summan arvoisen tanssilahjakortin HOPE ry:n nuorille.


Haluamme, että mahdollisimman monilla nuorilla on mahdollisuus nauttia tanssista ja siksi otimme yhteyttä Tampereen Hope Ry:hyn.


Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry on perustettu vuonna 2009 ja on poliittisesti sekä uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii eri puolilla Suomea 20 paikallistoimijan välityksellä. Hope ry syntyi puhtaasti auttamisen halusta sekä tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille sekä nuorille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen.

Voit lukea lisää täältä HopeNyt sinullakin on tilaisuus vaikuttaa ja auttaa nuoria pääsemään tanssitunneille yhdenvertaisina kavereidensa kanssa. Lahjakortin ostaja sekä vastaanottaja voi itse valita miten lahjan haluaa käyttää.


Tästä pääset BLACK WEEKEND LAHJAKORTTI ostoksille. Voit valita itse millä summalla lahjoitat. Kaikki ostetut lahjakortit muutetaan lyhentämättöminä tanssilahjoiksi ja toimitetaan Hope ry:lle Tampereen toimipaikkaan.

Anna hyvän kiertää!