KIZOMBA BASICS JA BASICS JATKO

Ihanaa, kizombaa! Perusteiden tiiviskurssi Mirkan ja Pekan kanssa.

Oletko haaveillut aloittavasi hurmaavan kizomban tanssimisen ja/tai haluat saada vahvistusta ja kertausta tanssiisi? Tiiviskurssilla käymme läpi perusteet ja jatkamme hyvän perustan luomista. Päivä on jaettu kahtia, jotta aikataulullisesti mahdollisimman moni pääsee mukaan, mutta suosittelemme nautiskelemaan koko kattauksesta!

 

Alkuosassa käymme läpi perusaskeleita, varmistamme hyvän tanssiasennon ja lajille ominaisia vienti- ja seuraustekniikoita. Toisessa osassa hiomme kaikentasoisille tanssijoille soveltuvia ja tanssilattialla käyttökelpoisia lyhyitä kombinaatioita. Tarvittaessa sovellamme ohjelmaa osallistujien mukaan.

 

Huom! Mikäli olet kiinnostunut sembasta, tämä soveltuu myös sinulle, koska perusteet ovat samat molemmissa. Tule mukaan!

KURSSIN AJANKOHTA: 

Lauantai 7.11.2020

AIKATAULU:

Klo 13.00 - 15.30 KIZOMBA BASICS

Klo 16.00 - 18.00 KIZOMBA BASICS JATKO

HINTA
- Kizomba Basics 60 € / pari
- Kizomba Bacics jatko 60 € / pari
- Koko päivä 100 € / pari

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu ostamalla kurssi verkkokaupastamme.


Huom! Kurssille voi osallistua ainoastaan oman parin kanssa.

Emme ota vastaan sähköpostitse ilmoittautumisia.

Mikäli haluat maksaa Tyky edulla, ota yhteyttä info@dameclave.com. Sairastapauksissa palautamme kurssin summan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

 

MITÄ ON KIZOMBA?


Kizomba on melko tuore ja moderni tanssi, syntynyt semban pohjalta Angolassa 80-luvulla. Nimi tarkoittaa vapaasti suomennettuna (kimbundusta, mikä on yksi Angolan alkuperäiskielistä) juhlia tai kokoontumista. Kizomban "emo" on semba, ja siksi ne ovat lajeina hyvin samankaltaiset. Tanssina kizomba on pehmeän askeltavaa ja siinä pysytään tasaisesti maadoittuneena. Ainutlaatuista siinä on parin välinen yhteys ja sulava hieman viipyilevä, pyöreä liike.

 

Kizomba onkin koukuttanut tanssijoita nopeasti ympäri maailmaa. Kizombamusiikkiin kuuluu myös elektronisia soittimia ja se voi olla myös vauhdikasta, mutta yleisemmin sitä tanssitaan rauhallisempaan tahtiin.