Johanna & Omar

Omarille ja Johannalle on tärkeää, että tunneilla opeteltavat asiat ovat käytettävissä sosiaalitanssissa. He painottavat perusteiden oppimisen sekä viennin ja seuraamisen tärkeyttä, unohtamatta musikaalisuutta. Tanssin pitää olla ennen kaikkea hauskaa ja tuntua hyvältä.

Johanna ja Omar ovat monipuolisia ja kokeneita tanssijoita ja tanssinopettajia. He opettavat yhdessä salsaa, kizombaa, bachataa ja cha chata.

 

Omar & Johanna ovat I Dance Helsinki -organisaationsa kautta jo pitkään rakentaneet Helsingin afrolatin-skeneä opettamalla, tuomalla Suomeen ulkomaisia artisteja ja järjestämällä niin viikoittaisia bileitä kuin festivaalejakin.

Johanna

Johanna tunnetaan iloisena ja hymyileväisenä persoonana. Hän on opettajana vaativa, mutta kannustava.

 

Hän on tanssinut useita tanssilajeja. Vankan taustansa vuoksi hänellä on tanssiteknistä taitoa ja kokemusta, jota hän soveltaa opettamiinsa lajeihin. Johannalla on tilillään myös salsan Euroopan mestaruus vuodelta 2010, Roynet Perezin parina.

Omar

Omarin tanssiura alkoi kilpatanssilla, mutta vaihtui myöhemmin afrolatinalaisiin tansseihin. Omarin vahvuuksia ovat musikaalisuus sekä pehmeä ja selkeä vienti. Hän on iloinen, kannustava opettaja ja antaa välineitä jokaisen tanssijan yksilölliseen kehittymiseen. 

Johannan ja Omarin tunnit maanantaisin:

Paritanssitunnit 

Soolotunti

Opetuskieli: Englanti ja tarvittaessa Suomi

Satakunnankatu 29, 33210 Tampere | Puh: 040 5442507 | info@dameclave.com