top of page
NETTIKAUPPA _ NETTISIVUT (15).png

Anna & Carlos

Carlos Camba

Carlos Camba on Suomessa asuva Angolalainen tanssinopettaja, joka on opettanut kizombaa ja sembaa vuodesta 2014 lähtien. Carlos on saanut oppinsa useiden Angolan arvostetuimpien tanssijoiden ja opettajien kanssa. Hän matkustaakin useita kertoja vuodessa Angolaan päivittämään osaamistaan. Hän haluaa jakaa kulttuuriaan ja Angolalaisia tansseja oppilaille mahdollisimman autenttisesti.

Carlos opettaa viikottain Suomessa ja lisäksi matkustaa kuukausittain ympäri maailmaa opettamaan eri festivaaleille ja workshopeille.

Carlosin tunneilla keskitytään perusteiden vankkaan hallitsemiseen, tanssiasentoon, vartalon liikekieleen, sekä oman tyylin löytämiseen ja sen yhdistämiseen askeliin. Tarkoitus on, että kaikki oppisivat vapaata tanssia, eikä vain koreografian toistamista. 

Carlosille hyvä suhde oppilaisiin on hyvin tärkeää, ja hänen tunneillaan huumori kukoistaa. ”Minä opetan kaikkia, jotka ovat halukkaita oppimaan. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä, vaan kaikki ovat tervetulleita tunneilleni”, Carlos sanoo.

Anna Maria

Carlos ja Anna ovat tanssineet yhdessä muutaman vuoden ajan. He matkustavat säännöllisesti Angolaan treenimatkoille päivittämään osaamistaan, ja ottamaan tunteja ja kursseja Angolan parhailta opettajilta ja tanssijoilta. Carlosin ja Annan tavoite on saada oppilaat soveltamaan tunneilla opittuja asioita omaan vapaaseen tanssiin musiikaalisesti.

Anna on tanssinut eri tanssilajeja teinistä lähtien ja opettanut Dancehallia useamman vuoden, ennen kun rakastui Kizombaan ja Sembaan.

Anna on saanut oppinsa useilta arvostetuilta Angolalaisilta opettajilta niin Euroopassa, kuin Angolassakin, jonne hän matkustaa säännöllisesti oppimaan tanssia ja kulttuuria suoraan sen syntysijoilta. Hänelle on tärkeää opettaa Kizombaa ja Sembaa niiden mahdollisimman autenttisessa muodossa kulttuuria kunnioittaen.

Annan ja Carloksen paritunnit torstaisin

- Parikizomba 3 klo 18:15
- Parikisemba 3
klo 19:15
- Parikizomba ja semba 3 klo 20:15
bottom of page