Angelina Wivolin

Angelina Wivolin on pitkän linjan tanssija / tanssinopettaja / koreografi / moniosaaja. Opetusvuosia hänellä on takanaan yli 20-vuotta.

 

Tanssin harjoittelemisen hän aloitti jo lapsena 6-vuotiaana baletilla ja itämaisella tanssilla. Teini-ikään ehdittyään hän innostui street-lajeista, jota hän aloitti opettamaan jo lukiossa ollessaan. Vuosien varrella eri lajeja on kerääntynyt useampi mm. Steet, Show, Lyrical, Vogue, Cuban Cabare, Salsa, Reggaetón, Afro Cuban, Kizomba Ladies Style ja Dancehall Ragga. Hän on esiintynyt useaan otteeseen tv:ssä, teatterin lavoilla, musiikkivideoilla sekä yökerhoissa.  

 

Angelina tutustui Reggaetóniin Fredy Garcia Batistan opastuksella 2000-luvun alkupuolella. Sen jälkeen hän on treenannut monien kuubalaisten tähtitanssijoiden/artistien/opettajien opissa. Mm Maglen Martínez La Jimagua, Maria De Los Angeles Sardui, Osvady Despaigne Gainza, Hector Oviedo Abreu, Solangel Fernandez, Reinier Powell, Cuban Flex ja monia muita alan ammattilaisia.

 

Angelina on luotsannut useampaa omaa tanssiryhmää mm. Clan Reggaeton, jota hän pyöriti 10-vuotta. Tämän ryhmän kanssa he esiintyivät mm. Lord Estin keikoilla sekä musiikkivideoissa. Los Desiqualesin kanssa Helsingissä ja Norlan El Missionarion taustalla sekä tämän Uudenmusiikin kilpailun musiikkivideolla. Angelinan toinen tanssiryhmä DemBow Crew voitti vuonna 2018 kultaa Latino Show- kisoissa. Hän on kilpaillut street kisoissa myös itse  soolona ja duona, sekä toiminut tuomarina useissa eri tanssikilpailuissa. Näistä esimerkkinä Dance and Show sekä Street SM-kisat.

 

Angelina on tunnettu iloisesta sekä innostavasta persoonastaan. Opettajana hän on vaativa, mutta rento. Hänen tuntinsa harvoin jättävät ketään kylmäksi. 

 

 

Angelinan soolotunnit keskiviikkoisin

 

 

 Opetuskieli: Suomi ja Englanti

Satakunnankatu 29, 33210 Tampere | Puh: 040 5442507 | info@dameclave.com