AIKATAULU

KEVÄT 2021

PIENERYHMÄTUNNIT

Järjestämme erillisiä pienryhmätunteja 16.2-7.3. välisenä aikana sammuttamaan kovinta tanssi-ikävää.
 

     Pienryhmätunnit pidetään ainoastaan suuressa salissa. Tunneille otetaan vain rajattu määrä tanssijoita ja näin ollen kaikilla on hyvä oma tila tanssisalissa. Jokaisen tunnin välissä on 15min tauko. Poistuthan salista heti tunnin päätyttyä. Tulethan koululle mahdollisuuksien mukaan valmiiksi tanssivaatteissa ja juomapullo täytettynä.


 

     Kaikille pienryhmätunneille lunastetaan paikka ostamalla kyseisen tunnin kertamaksu verkkokaupastamme. Kaikki pienryhmätunnit ovat 10€/kpl, näihin ei ole mahdollista käyttää tanssikortteja.
Kaikki kahden viikon tunnit tulevat verkkokauppaan myyntiin torstaina 11.2. Tutustu siis aikatauluun ja pääset lunastamaan paikkasi suosikkitunneillesi.

     Muistathan lunastaa paikkasi ajoissa, rajoitetun asiakasmäärän vuoksi tunnit voivat täyttyä nopeasti ja vastaavasti vain ne tunnit, joissa on minimi asiakasmäärä paikkoja ostettuna 24h ennen tunnin alkua toteutetaan. Jos olet ostanut paikan tunnille, joka ei toteudu, saat luonnollisesti rahasi takaisin. Mahdollisista peruutuksista infoamme somessa ja faceryhmässä.


 

Nämä eivät koske pienryhmätunteja. Kaikki pienryhmä tunnit ovat open level. Paritunteja ei ole laisinkaan eikä showryhmiä.

Soolotunti
Showryhmä, haku erikseen. Oma hinnasto.
Kaikki tuntimme ovat Drop-In tunteja, paitsi Showryhmät. Erillistä ilmoittautumista ei siis tarvita! 
Taso 1 = aloittelijat / beginners
Taso 1/2 = aloittelijat/alkeisjatko / beginners/ improvers
Taso 2 = alkeisjatko / improvers
Taso 3 = jatkotaso / intermediate
Taso 4 = edistyneet / advanced
Open Level = Sopii kaikille jo vähän tanssineille. 
Tekniikkatunnit ovat avoimia kaikille.
Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.
Kaikkien tuntien alaikäraja on 16-vuotta. Jos olet alle 16, olethan meihin sähköpostitse yhteydessä etukätee. Yläikärajaa ei ole. 

Dame Clave Tanssistudio pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Satakunnankatu 29, 33210 Tampere | Puh: 040 5442507 | info@dameclave.com